Diensten

Aanbouw bestaande woning

Dries Bouw is gespecialiseerd in het creëren van meer woon- en werkplezier van bestaande bouw. Het ontwerpen en uitvoeren van een aanbouw van uw keuken, woon-, slaap-, badkamer of werkruimte vergt veel ervaring en inlevingsvermogen. U wilt dat uw aanbouw immers volledig wordt uitgevoerd naar uw wensen en eisen en in de stijl van uw woning. Dries Bouw verbouwt of bouwt uit of juist aan om zo meer woon-, leef-, werkgenot voor u te verwezenlijken.

Prefab of casco aanbouw

U bent dus op zoek naar meer ruimte en naar extra vierkante meters. U bent ook op zoek naar deskundigheid, kwaliteit en naar snelheid met een betrouwbare, strakke planning. Iedere aanbouw is voor Dries Bouw een nieuwe uitdaging waarin ruimtewinst in combinatie met functionaliteit, ruimtebeleving en esthetische kwaliteit de boventoon voert. Of het nu gaat om casco of prefab, Dries Bouw heeft alles onder één dak en biedt u een totaalpakket dat zorgt en ontzorgt.

Verbouw bestaande woning

Verbouw van uw bestaande woning of werkruimte vergt een luisterend oor. Het zijn immers uw wensen die de inhoud van de verbouwing bepalen en daarin is meedenken en adviseren door Dries Bouw van wezenlijk belang. Voor de perfecte verbouw heeft u een ervaren en betrouwbare partner nodig die niet alleen hoort, maar ook luistert en niet alleen ziet, maar ook met ervaren oog kijkt en vooruitdenkt.

Verbouw van A tot Z

Dries Bouw is pas tevreden over de verbouw als u dat bent. Niet eerder. Uw wensen zijn voor Dries Bouw uitdagingen die ook nog eens betaalbaar moeten zijn. Door een uitgebreid netwerk van vaste onderaannemers regelt Dries Bouw desgewenst alles van A tot Z. Van schilder- en dakwerk tot installatie en elektra. Alles verloopt duidelijk via gemaakte afspraken. Dries Bouw verbouwt met vakbekwaamheid en ervaring. Daar kunt u op bouwen en vertrouwen.

Prefab Dakkapel

Dries Bouw ziet veel voordelen in een prefab dakkapel ten opzichte van een opbouwdakkapel. Het succes en ultieme woongenot van prefab dakkapellen is volledig afhankelijk van een zorgvuldige voorbereiding en professionele uitvoering. Aangezien ruim 80 % van alle werkzaamheden en prefabricage van ruwbouw met stalen of houten skeletbouw plaatsvindt in de eigen werkplaats van Dries Bouw, zal de uiteindelijke plaatsing van de prefab dakkapel snel worden uitgevoerd. Voordat u het weet, geniet u volop van extra wooncomfort.

Dakkapel prefab

Uiteraard is de afwerking van het hoogste niveau. Daarbij levert een prefab dakkapel een enorme tijdwinst op en gegarandeerd minder rommel en rompslomp. Het grootste voordeel is echter het aantrekkelijke prijskaartje van een prefab dakkapel terwijl tóch volledig wordt voldaan aan uw wensen wat betreft materiaal en afmetingen. Kiest u voor een prefab dakkapel van hout, kunststof of een combinatie van beide en heeft u specifieke wensen over de indeling, glas, isolatie en zonwering van uw prefab dakkapel? Al uw voorwaarden zijn bespreekbaar en uitvoerbaar. Dries Bouw verzorgt alles. Van verwijdering en hijswerkzaamheden tot montage en afwerking. U zult snel genieten van een nieuw aan- en uitzicht.

Prefab aanbouw

Uw woning beschikt niet meer over genoeg ruimte. Uw huis is simpelweg te klein geworden of de indeling van de betreffende kamer is niet meer naar wens. U heeft echter weinig zin in een ingrijpende verbouwing en in de bijbehorende troep en ontberingen die vaak gepaard gaan met een verbouwing. Dries Bouw informeert u graag over een vakkundige en voordelige manier om aan te bouwen. Er is bij Dries Bouw namelijk erg veel mogelijk als het gaat om prefab aanbouw.

Aanbouw prefab

Eigenlijk levert prefab aanbouw alleen maar voordelen op. Aangezien zeer veel werkzaamheden vooraf worden uitgevoerd in de eigen werkplaats, zal de concrete bouwtijd in en aan uw huis minimaal zijn. Prefab aanbouw is dé uitkomst aangezien het eindresultaat uniek en adembenemend is. En de kwaliteit is van de bovenste plank. Dries Bouw durft zelfs te beweren dat dankzij de perfecte maatvoering van alle relevante constructiedelen de kwaliteit beter is dan van klassieke skeletbouw. En gegarandeerd goedkoper! Dries Bouw zorgt ervoor dat uw extra leefruimte volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. U zult optimaal geniet van uw prefab aanbouw.

Offerte aanvragen

U wilt vrijblijvend een offerte aanvragen om uitbreiding van uw huis of pand snel, efficiënt en kostenbesparend uit te voeren. U wilt ook profiteren van de modernste  (prefab-) bouwmethoden en -technieken in combinatie met klassiek vakmanschap? Vraag dan hier een offerte aan

Waarom Dries Bouw

$

Volgens planning, snel en betrouwbaar

$

Duurzame materialen, maatschappelijk verantwoord

$

Uitsluitend samenwerking met regionale vakspecialisten

$

Garantie en service is een vanzelfsprekendheid

$

Onafhankelijke, bouwkundige adviezen