Over Dries Bouw

Prefab of traditioneel

Wat zou nu de doorslaggevende reden zijn om te kiezen voor Dries Bouw? Waarom is Dries Bouw ook úw specialist in het verwezenlijken van een verbouw of aanbouw, prefab of traditioneel, of voor het realiseren van een dakkapel? Omdat Dries Bouw iedere aan- of verbouw ziet als een unieke kans om te werken aan meer woon- en leefgenot. Voor u!

Flexibel en onafhankelijk

Dries Bouw heeft alles onder één dak en levert betrouwbare kwaliteit met slechts één aanspreekpunt. Alle voorbereidingen worden uitgevoerd in de eigen werkplaats en dat betekent dat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Problemen zijn bij Dries Bouw uitdagingen en die worden altijd en overal snel opgelost. Dit doet Dries Bouw samen met een veelzijdig team van onderaannemers en toeleveranciers die flexibel en vakkundig te werk gaan. Allen uit de regio Venlo en allen met een zee aan ervaring. Aangezien Dries Bouw volledig onafhankelijk is, kunt u natuurlijk ook zelf een voorstel doen voor onderaannemers en toeleveranciers. Dries Bouw kan dit ook voor u doen. Flexibiliteit is namelijk een groot goed bij Dries Bouw.

Offerte aanvragen

U wilt vrijblijvend een offerte aanvragen om uitbreiding van uw huis of pand snel, efficiënt en kostenbesparend uit te voeren. U wilt ook profiteren van de modernste  (prefab-) bouwmethoden en -technieken in combinatie met klassiek vakmanschap? Vraag dan hier een offerte aan

Waarom Dries Bouw

$

Volgens planning, snel en betrouwbaar

$

Duurzame materialen, maatschappelijk verantwoord

$

Uitsluitend samenwerking met regionale vakspecialisten

$

Garantie en service is een vanzelfsprekendheid

$

Onafhankelijke, bouwkundige adviezen